Stratenmaker Ijsselstein gezocht?

Wij zijn de stratenmaker in Ijsselstein die uw straatwerk perfect kan leggen. Onze stratenmakers hebben al tientallen jaren ervaring met het aanleggen van bestratingen. Wij kunnen al uw straatwerk zowel modern of klassiek uitstekend leggen, denkt u aan het bestraten van tuinen, opritten en terrassen. Ook kunnen wij goed overweg met allerlei soorten bestratingsmaterialen. Van natuursteen, keramische tegels, flagstones tot betonklinkers en waaltjes. Om te voorkomen dat uw bestrating gaat verzakken zorgen we van te voren voor een goede grondfundering. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe bestrating langer mooi blijft liggen.

Gratis offerte aanvragen

  Een Stratenmaker in Ijsselstein die vakkundig te werk gaat

  Het bestraten dient uiteraard vakkundig te gebeuren. Met onze stratenmaker in Ijsselstein haal je een betrouwbare partner in huis. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en vakkundig te werk gaan en bent u gegarandeerd van een mooie, nette oprit, terras of tuin! Naast het leggen van bestrating voor particulieren kunnen wij ook bedrijfsprojecten realiseren, zoals het aanleggen van parkeerplaatsen. Wij beschikken over professionele stratenmakers hulpmiddelen zoals een trilplaat en specialistisch gereedschap. Onze stratenmakers in Ijsselstein kunnen u uiteraard ook goed adviseren over passende stenen, klinkers of tegels. We hebben in de afgelopen jaren een tevreden klantenkring opgebouwd van zowel particulieren als bedrijven in Ijsselstein. 

  Behoefte aan een adviesgesprek?

  (sier)bestrating perfect gelegd door een stratenmaker in Ijsselstein

  Zoekt u vakmensen die uw tuin of oprit onder handen kunnen nemen? Dan bent u bij stratenmakersbedrijf van de Merkt aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw sierbestrating in Ijsselstein precies komt te liggen zoals u het voor ogen heeft. Hierbij staat de kwaliteit van de op te leveren (sier)bestrating altijd centraal. Om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van uw vernieuwde terras, pad of oprit is het van belang dat wij uw wensen goed begrijpen. Wij hebben jarenlange ervaring met sierbestrating en denken actief met u mee. Onze stratenmakers in Ijsselstein kunnen goed advies geven voor een optimaal eindresultaat.

  Vraag nu een offerte aan

  Zijn uw huidige stenen nog in een goede staat? Dan kunnen we nog prima herbestraten

  Wanneer de stenen van uw huidige bestrating nog prima in orde zijn en alleen het terras, tuinpad of de parkeerplaats verzakt, kunnen onze stratenmakers in Ijsselstein het prima herbestraten. Wij houden rekening met voldoende afschot naar de afvoerpunten in je tuin, oprit of andere bestrating, zo kan het regenwater op een goede manier worden afgevoerd. Hierdoor voorkomen we plassen in uw tuin, maar ook het verzakken van uw straatwerk wordt op deze manier tegengegaan.

   Uw grond wordt juist geëgaliseerd door een stratenmaker in Ijsselstein

   Voordat we met de bestrating kunnen beginnen moet er een goede ondergrond komen. U wilt uiteraard nog lang genieten van uw nieuwe bestrating. Welke soort ondergrond het beste gebruikt moet worden voor uw straatwerk, hangt af van het soort bestrating. Voor keramische tegels adviseren wij een ander soort ondergrond dan voor een klinkerbestrating. Uiteraard kunnen wij u daar uitgebreid advies overgeven. De ondergrond wordt vervolgens goed aangetrild. Wanneer de grond mooi egaal is, kunnen we beginnen met bestraten.

   Een stratenmaker inhuren voor al uw bestratingen in Ijsselstein

   Wanneer u uw tuin, terras of oprit wilt laten bestraten, bent u op zoek naar een goed bestratingsbedrijf. Met ons bent uw verzekerd van de juiste stratenmakers voor uw klus. U kunt ons inhuren om uw oprit te bestraten, bestrating op het terras te leggen en zelfs een parkeerplaats aanleggen. Wij zijn een goede stratenmaker in Ijsselstein en omgeving!

   Vraag nu een gratis offerte van een stratenmaker in Ijsselstein