Stratenmaker De Bilt gezocht?

Wij zijn de stratenmaker in de Bilt en omgeving voor al uw bestratingswerkzaamheden. Of het nu een kleine – of grote bestrating betreft; Onze stratenmakers in de Bilt hebben het juiste gereedschap en de juiste kennis om uw wensen tot uiting te brengen. Wij kunnen u goed persoonlijk advies geven, hebben een keurige werkwijze en leveren straatwerk goede kwaliteit. Van tuinbestrating tot oprit, klinkers of tegels onze vakmensen werken zorgvuldig en professioneel.

Vraag nu een offerte aan

  Een stratenmaker in De Bilt voor de aanleg van uw bestrating

  Laat professioneel uw bestrating aanleggen door een stratenmaker in de Bilt. Met ons vakmanschap zijn wij in staat om allerlei terreinen geheel naar uw wens te bestraten. Denk hierbij aan het leggen van bestrating in uw tuin, plein, terras, een oprit of bedrijfsterrein. Om een goede indruk te krijgen van de bestratingswerkzaamheden komen wij voorafgaand aan de werkzaamheden langs op locatie om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken met u mee en werken met u samen om tot een mooi resultaat te komen.

  Neem vrijblijvend contact op?

  Mooie sierbestrating op maat

  Op zoek naar een stratenmaker in De Bilt die sierbestrating voor u kan aanleggen? Dan bent u bij stratenmakersbedrijf van de Merkt aan het juiste adres! Al meer dan 35 jaar verzorgen wij de bestrating voor particulieren, bedrijven en instellingen in de Bilt en omgeving. De keuze van het soort steen bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw nieuwe sierbestrating. Het is belangrijk om hier goed naar te kijken voordat uw een beslissing neemt. Wij denken graag met u mee en kunnen u goed adviseren over welke steen het best gebruikt kan worden voor de toepassing van uw (sier)bestrating. Onze stratenmakers in de Bilt bieden professionaliteit en vakmanschap voor elk project dat uitgevoerd wordt en zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van sierbestrating.

  Gratis offerte aanvragen

  Bestaande bestrating opnieuw aan laten leggen door een stratenmaker in de Bilt

  Wilt uw u bestaande bestrating opnieuw aanleggen? Of wilt u uw tuinterras vernieuwen of de inrit en wandelpaden opnieuw bestraten? Wij kunnen zorgen voor een professionele herbestrating van uw straatwerk. Het is echter wel afhankelijk van de staat van uw huidige bestrating of herbestraten een optie is. Herbestrating door een stratenmaker in de Bilt  is alleen mogelijk wanneer de huidige stenen van uw straatwerk nog in een goede staat zijn. Wanneer uw terrein opnieuw bestraat is heeft u geen last meer van verzakkingen, sluiten de stenen/tegels weer goed aan en kan het water weer goed weglopen. 

  Een stratenmaker in de Bilt die zorgt voor een goed voorbereide ondergrond

  Voor een bestrating die lang meegaat is een goede ondergrond van groot belang. Immers, als de ondergrond niet goed is voorbereid kan de kwaliteit van de bestrating daar zwaar onder lijden. Goed grondwerk kan bijvoorbeeld het na verloop van tijd verzakken van het straatwerk voorkomen. Goed uitgevoerd grondwerk zorgt er bij een betegelde oprit ook voor dat deze zonder problemen zware auto’s kan dragen. Door het op de juiste manier uitvoeren van de grondwerkzaamheden, kunnen wij u garanderen dat uw bestrating lang meegaat. 

  Stratenmaker de Bilt direct inhuren

  Wenst u meer informatie of een offerte? Neem dan geheel vrijblijvend contact op ons. Wij komen graag bij u langs om de bestratingswerkzaamheden te bekijken. Op locatie kunnen we het bestratingsterrein goed opmeten en kunnen we alvast uw wensen en ideeën bespreken. Zo hebben we goed inzichtelijk waarmee we met het aanleggen van de bestrating rekening moeten houden.

  Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan bij een stratenmaker in de Bilt