Stratenmaker Houten gezocht?

Wij zijn de stratenmaker in Houten die gespecialiseerd is in het leggen van allerlei soorten straatwerk, van waaltjes en keramische tegels tot het realiseren van een oprit, terras en parkeerplaatsen. Wij kunnen alle stenen en bestratingsmaterialen leggen. Ook zorgen we ervoor dat de grondwerkzaamheden goed worden uitgevoerd. Hierdoor voorkomen we dat de bestrating gaat verzakken en kunt u lang genieten van uw straatwerk.

Gratis offerte aanvragen

  Stratenmaker in Houten voor vakkundig straatwerk

  Wilt u bestrating laten aanleggen door een ervaren stratenmaker in Houten? Stratenmakersbedrijf van de Merkt is gespecialiseerd in het leggen van alle soorten bestrating en sierbestrating. We beginnen altijd met een goede stevige ondergrond en eindigen met het bezemschoon opleveren van uw nieuwe tuin, terras of oprit. Wij zijn de stratenmaker in Houten die bekend staan om de kwaliteit die we leveren, maar ook de zorgvuldigheid die we besteden aan uw bestrating.

  Behoefte aan een adviesgesprek?

  Bestrating in Houten aan laten leggen door een stratenmaker met kennis

  Tijd voor het aanleggen van bestrating in uw tuin? Omdat het straatwerk er niet meer zo mooi bij ligt, of gewoon omdat u iets anders wilt? Een groter terras om zomers languit te kunnen relaxen, of een nieuw tuinpad? Zowel voor het bestraten van kleine als grote oppervlakten kunt u bij ons terecht. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van bestrating in Houten. Niet alleen kunt u hier terecht voor het bestraten van uw tuin, oprit of terras, maar ook voor de versteviging en egalisatie van ondergronden.

  Vraag nu een offerte aan

  Herbestraten bestaand straatwerk door een stratenmaker in Houten

  Wanneer u last heeft van een verzakte bestrating kunt u er voor kiezen om uw oude stenen of tegels opnieuw te gebruiken. Een voorwaarde is echter wel dat uw stenen of tegels nog in een goede staat moeten zijn om een fraaie bestrating te realiseren. Onze stratenmakers in Houten kunnen uw verzakte tegels herstellen en zorgen ervoor dat de stenen weer goed aanlsuiten. Zo kan ook het regenwater weer goed weglopen en blijven er geen plassen meer liggen op uw bestrating. Uw straatwerk ligt er weer netjes en verzorgd bij.

   Een stabiele en stevige ondergrond is de juiste basis

   We begrijpen als geen ander dat u de komende jaren wilt blijven genieten van uw bestrating. Om ervoor te zorgen dat je jaren lang kunt blijven genieten, zorgen wij voor een stabiele en stevige ondergrond. Onze stratenmakers in Houten verdichten de ondergrond onder de bestrating, waardoor de kans heel klein is het straatwerk gaat verzakken. Verdichten wil zeggen dat we de ondergrond laag voor laag aantrillen zodat er een stevige bodem ontstaat en er geen zachte plekken overblijven.

   Huur ons in voor al uw bestratingen in Houten en omgeving

   Op zoek naar een betrouwbaar stratenmakersbedrijf voor uw straatwerk in Houten? Onze stratenmakers in Houten zijn vakkundig en hebben veel ervaring. Of het nu gaat om de bestrating van uw tuin, bestrating van uw oprit of de bestrating van uw terras. Wij komen uw bestrating graag leggen.

   Direct een offerte van een stratenmaker in Houten